Datasikkerhed

Personlig beskyttelse og datasikkerhed.

Hos Q-Mi.dk er vi meget optaget af at beskytte din ret til privatliv og sikkerhed.

Nedenfor finder du vores retningslinjer for beskyttelse af dine personlige oplysninger.

Læs nedenstående grundigt. Q-Mi.dk politik til beskyttelse af personlige oplysninger. Q-Mi.dk respekterer dit privatliv.

Vi bruger dine oplysninger til at støtte og forstærke vores forhold til dig, for eksempel for at gennemføre dit køb, yde service og support og udsende produkt-, service- og firmanyheder samt tilbud til dig, eller til andre legitime formål, som de reguleres af loven.

Vi sælger ikke dine personlige oplysninger. Dine personlige oplysninger vil kun komme uden for Q-Mi.dk med dit samtykke, som loven kræver, eller til selskaber, som hjælper Q-Mi.dk med at overholde sine forpligtelser over for dig, og da kun til partnere, som deler Q-Mi.dk forpligtelser med hensyn til beskyttelse af dit privatliv og dine data.
Du kan når som helst kontakte Q-Mi.dk med spørgsmål, du måtte have i forbindelse med disse retningslinjer for beskyttelse af personlige oplysninger.

Du kan også når som helst bede om at blive informeret om alle personlige data, Q-Mi.dk har om dig, og bede om at få rettet eller slettet disse data. Vores mål er at sikre den højest mulige grad af sikkerhed og fortrolighed.

Oplysninger, som Q-Mi.dk indsamler om dig. Q-Mi.dk beder kun om bestemte typer personlige oplysninger. Vi beder dig om oplysninger, som gør os i stand til at behandle dine indkøb eller tilbyde dig tjenester, gøre besøget på vores hjemmeside enklere og bedre, svare på forespørgsler, støtte vores kundeforhold, hjælpe dig med tekniske problemer eller følge op på dit besøg. Abonnerer på et nyhedsbrev eller en e-mail-liste. I hvert af disse tilfælde kan vi spørge dig om navn, adresse, e-mail- og IP-adresse, telefonnummer, beskæftigelse, branche, transaktionsoplysninger som dine præferencer, kunde- og servicenummer, servicehistorik, kreditkortoplysninger og andre bankoplysninger, henvisninger samt anden information, der kræves, for at vi kan behandle dit indkøb, levere de ønskede tjenester eller registrere dig til tjenester eller tilbud.

Q-Mi.dk bruger kun dine personlige oplysninger til bestemte formål. De oplysninger, du giver os, holdes fortrolige og indsamles og behandles til følgende generelle formål eller til andre lovlige formål, som beskrevet i gældende lov.

Til at behandle dit indkøb eller levere ønskede tjenester. Til at kunne imødekomme forespørgsler om produkter eller tjenester. Til at bedre vores produkter og tjenester. Til at kontakte dig. Til at tilpasse annoncer og indhold. Nyhedsbrev, mailinglister, forespørgsler om information.

På din anmodning vil vi vil sende dig disse direkte e-mails. Hvis du ikke længere ønsker at modtage disse e-mails, kan du meddele os dette på følgende e-mail-adresse: info@q-mi.dk

Internet-handel. Den elektroniske butik på Q-Mi.dk er udformet til at give dig forskellige muligheder, når det gælder fortroligheden af dine kreditkortoplysninger, dit navn, din adresse, din e-mail-adresse og andre oplysninger, du giver os.

Med venlig hilsen

Q-Mi.dk LIVING + GAVER


trustpilot facebook nyhedsbrev
Q-mi  -  Din Brugskunst  -  Skovdalsvej 4  -  8300 Odder  -  info@q-mi.dk  -  CVR: 20209844 betalingskort